Colour Blocking

De colour blocking trend is al bekend van de catwalk, en maakt nu ook zijn intrede in de wereld van draagdoeken en ergonomische dragers. Door de kleuren van je draagdoek of drager opvallend te combineren met die van je kleding, zal je er zeker met het zomerweer op en top bijlopen. Combineer dit met een felgekleurde achtergrond voor de perfecte colour blocking draagfoto!

De winnende foto

Veel kleurrijke foto’s stroomden onze mailbox binnen, soms alleen met een gekleurde draagdoek of ergonomische dragers, soms met en gekleurde achtergrond erbij. Deze foto sprong er voor ons uit. Echt colour-blocking!! Gefeliciteerd Leonie, jij wint een gekleurde prijs, Bilibo’s voor je dochter!

Colour Blocking

Ingestuurde foto’s

Upload hier je kleurrijkste colour blocking draagfoto!

Je naam (verplicht)

Je emailadres (verplicht om in te vullen, maar we plaatsen het NIET op de site)

Je Twitteraccount:
@

In welke categorie wil je mee doen? (verplicht)

Upload hier je foto
Let op: je kunt alleen foto's uploaden met het formaat .jpg

  • Blissful Blogging
  • Zoek je een babydrager, peuterdrager of kleuterdrager? Kijk dan eens op Rose and Rebellion.nl voor de mooiste, hipste en meest ergonomische dragers!
  • Dragen & Zo, voor de mooiste draagdoeken en ergonomische dragers.
  • Webwinkel met postkaarten en stickers, o.a. in thema natuurlijk ouderschap / borstvoeding.
  • Draagdoek.nl, officieel dealer van ByKay draagdoeken en accessoires. Maximale geborgenheid, optimaal comfort, onweerstaanbaar vertederend! Veel ouders ontdekten al het gemak en de voordelen van het dragen van hun kindje in een draagdoek: het stillen van huidhonger van je baby, een positieve invloed op de motorische en sociaal emotionele ontwikkeling van je baby en je kindje lekker dicht bij je: met een draagdoek van draagdoek.nl geef je je kindje vanaf dag 1 het allerbeste!
  • Gezinsbeurs, bewust natuurlijk van kinderwens tot minimens.
  • Wil jij ook adverteren op www.durftedragen.nl?