Dieren

Hoe schattig wij grote mensen de meeste dieren ook vinden, voor ons kleine grut kunnen troeteldiertjes al enorme monsters lijken. Wat is er dan fijner dan lekker knus in de draagdoek of ergonomische drager de dierenwereld te ontdekken? Een lachje, zwaaitje of aaitje naar een beestje. Kiekeboe… en klik!

De winnende foto

Grote dieren, kleine dieren, dieren op afstand of dieren dichtbij, huisdieren of exotische dieren…. moeilijk kiezen uit al die mooie foto’s! We kozen de winnende foto omdat je dicht bij mama op de rug heel dicht bij een dier durft te komen en het zelfs durft te voeren! Heel spannend en toch heel vertrouwd omdat je dicht tegen je moeder aan zit. Van harte gefeliciteerd Lianne! Je wint voor je dochter een Rubens Barn dierenknuffel!

Dieren

 

Ingestuurde foto’s

Upload hier je draagfoto met het thema Dieren!

Je naam (verplicht)

Je emailadres (verplicht om in te vullen, maar we plaatsen het NIET op de site)

Je Twitteraccount:
@

In welke categorie wil je mee doen? (verplicht)

Upload hier je foto
Let op: je kunt alleen foto's uploaden met het formaat .jpg

  • Blissful Blogging
  • Zoek je een babydrager, peuterdrager of kleuterdrager? Kijk dan eens op Rose and Rebellion.nl voor de mooiste, hipste en meest ergonomische dragers!
  • Dragen & Zo, voor de mooiste draagdoeken en ergonomische dragers.
  • Webwinkel met postkaarten en stickers, o.a. in thema natuurlijk ouderschap / borstvoeding.
  • Draagdoek.nl, officieel dealer van ByKay draagdoeken en accessoires. Maximale geborgenheid, optimaal comfort, onweerstaanbaar vertederend! Veel ouders ontdekten al het gemak en de voordelen van het dragen van hun kindje in een draagdoek: het stillen van huidhonger van je baby, een positieve invloed op de motorische en sociaal emotionele ontwikkeling van je baby en je kindje lekker dicht bij je: met een draagdoek van draagdoek.nl geef je je kindje vanaf dag 1 het allerbeste!
  • Gezinsbeurs, bewust natuurlijk van kinderwens tot minimens.
  • Wil jij ook adverteren op www.durftedragen.nl?