Dragen & Zo

Dragen & Zo

Ken jij Dragen & Zo al? Dragen & Zo is dé webshop op het gebied van draagdoeken en ergonomische dragers. Naast een snelle verzend- én mailservice staat Dragen & Zo ook al ruim 3 jaar bekend om haar Goodiebags. Dragen & Zo sponsort de prijzen van de Durftedragen.nl fotowedstrijd en geeft alleen in deze categorie 5 extra Goodiebags weg!

Hoe maak je een Dragen & Zo foto? Alles is toegestaan, als het maar iets met de webshop Dragen & Zo te maken heeft. Met ons logo, onze website of…. ? Leef je uit!

De winnende foto

In deze categorie waren niet veel inzendingen, logisch ook want hoe maak je nu een
“Dragen & Zo” foto, hartstikke lastig! Er waren heel wat creatieve mama’s tijdens de
Dragen & Zo inloopochtenden, anderen gingen aan de slag met de flyers of header. De winnares maakte het logo van Dragen & Zo na (inclusief haarband en groen t-shirt!) en plakte dat in de header, wij vinden ‘m super origineel! Bedankt voor je mooie inzending en gefeliciteerd met je prijs, je wint een Little Frog draagdoek!

Print

De 5 extra Goodiebags gaan naar de inzenders van deze foto’s!

Dragen & Zo winnaars

Ingestuurde foto’s

Upload hier je draagfoto met het thema Dragen & Zo !

Je naam (verplicht)

Je emailadres (verplicht om in te vullen, maar we plaatsen het NIET op de site)

Je Twitteraccount:
@

In welke categorie wil je mee doen? (verplicht)

Upload hier je foto
Let op: je kunt alleen foto's uploaden met het formaat .jpg

  • Blissful Blogging
  • Zoek je een babydrager, peuterdrager of kleuterdrager? Kijk dan eens op Rose and Rebellion.nl voor de mooiste, hipste en meest ergonomische dragers!
  • Dragen & Zo, voor de mooiste draagdoeken en ergonomische dragers.
  • Webwinkel met postkaarten en stickers, o.a. in thema natuurlijk ouderschap / borstvoeding.
  • Draagdoek.nl, officieel dealer van ByKay draagdoeken en accessoires. Maximale geborgenheid, optimaal comfort, onweerstaanbaar vertederend! Veel ouders ontdekten al het gemak en de voordelen van het dragen van hun kindje in een draagdoek: het stillen van huidhonger van je baby, een positieve invloed op de motorische en sociaal emotionele ontwikkeling van je baby en je kindje lekker dicht bij je: met een draagdoek van draagdoek.nl geef je je kindje vanaf dag 1 het allerbeste!
  • Gezinsbeurs, bewust natuurlijk van kinderwens tot minimens.
  • Wil jij ook adverteren op www.durftedragen.nl?