Hoogte

Draagdoeken en ergonomische dragers zijn niet alleen superhandig als je de hoogte in gaat (want probeer met je kind in een kinderwagen maar eens een toren te beklimmen), ze bieden ook geborgenheid. Want heel hoog boven de grond is het natuurlijk hartstikke spannend voor je kindje! Het is fijn om hem of haar dan heerlijk te kunnen dragen en samen te genieten van het uitzicht. Hoe hoog is jouw hoogste draagfoto?

De winnende foto

Hoog in de wolken, in de bergen, op trappen, bruggen….. jullie zonden veel mooie foto’s in! Op deze winnende foto wordt echt heel hoog gedragen. De foto sprong er uit omdat je goed ziet hoe hoog het is. En ook dit kun je niet doen met je kindje in de kinderwagen. Gefeliciteerd Bianca! Jij wint een paar Babylegs voor je kindje, zodat hij ook hoog in de bergen warme beentjes heeft.

Hoogte

Ingestuurde foto’s

Upload hier je draagfoto op hoogte!

Je naam (verplicht)

Je emailadres (verplicht om in te vullen, maar we plaatsen het NIET op de site)

Je Twitteraccount:
@

In welke categorie wil je mee doen? (verplicht)

Upload hier je foto
Let op: je kunt alleen foto's uploaden met het formaat .jpg

  • Blissful Blogging
  • Zoek je een babydrager, peuterdrager of kleuterdrager? Kijk dan eens op Rose and Rebellion.nl voor de mooiste, hipste en meest ergonomische dragers!
  • Dragen & Zo, voor de mooiste draagdoeken en ergonomische dragers.
  • Webwinkel met postkaarten en stickers, o.a. in thema natuurlijk ouderschap / borstvoeding.
  • Draagdoek.nl, officieel dealer van ByKay draagdoeken en accessoires. Maximale geborgenheid, optimaal comfort, onweerstaanbaar vertederend! Veel ouders ontdekten al het gemak en de voordelen van het dragen van hun kindje in een draagdoek: het stillen van huidhonger van je baby, een positieve invloed op de motorische en sociaal emotionele ontwikkeling van je baby en je kindje lekker dicht bij je: met een draagdoek van draagdoek.nl geef je je kindje vanaf dag 1 het allerbeste!
  • Gezinsbeurs, bewust natuurlijk van kinderwens tot minimens.
  • Wil jij ook adverteren op www.durftedragen.nl?