Kunstzinnig

Ben je een beetje creatief? Dan is het wel heel leuk om van een ‘gewone’ foto een kunstzinnige foto proberen te maken! Kunstzinnig is natuurlijk een breed begrip, maar dat is juist zo leuk! Wees creatief en stuur ons je meest kunstzinnige foto op!

De winnende foto

Deze foto sprong er direct uit, wat een plaatje! En wat en ontzettend leuk idee om zo tijdens je zwangerschap en daarna mét je baby op de foto te gaan! Wij vinden hem heel kunstzinnig. Ilonka van harte gefeliciteerd! Jij wint deze prachtige foto op canvas.

Copyright; Pure Newborn Photography

Pure Newborn

Ingestuurde foto’s

Upload hier je meest kunstzinnige draagfoto!

Je naam (verplicht)

Je emailadres (verplicht om in te vullen, maar we plaatsen het NIET op de site)

Je Twitteraccount:
@

In welke categorie wil je mee doen? (verplicht)

Upload hier je foto
Let op: je kunt alleen foto's uploaden met het formaat .jpg

  • Blissful Blogging
  • Zoek je een babydrager, peuterdrager of kleuterdrager? Kijk dan eens op Rose and Rebellion.nl voor de mooiste, hipste en meest ergonomische dragers!
  • Dragen & Zo, voor de mooiste draagdoeken en ergonomische dragers.
  • Webwinkel met postkaarten en stickers, o.a. in thema natuurlijk ouderschap / borstvoeding.
  • Draagdoek.nl, officieel dealer van ByKay draagdoeken en accessoires. Maximale geborgenheid, optimaal comfort, onweerstaanbaar vertederend! Veel ouders ontdekten al het gemak en de voordelen van het dragen van hun kindje in een draagdoek: het stillen van huidhonger van je baby, een positieve invloed op de motorische en sociaal emotionele ontwikkeling van je baby en je kindje lekker dicht bij je: met een draagdoek van draagdoek.nl geef je je kindje vanaf dag 1 het allerbeste!
  • Gezinsbeurs, bewust natuurlijk van kinderwens tot minimens.
  • Wil jij ook adverteren op www.durftedragen.nl?