Silhouetten

Soms denk je een mooie foto te maken, blijkt de halve foto donker te zijn. Deze silhouetten foto’s kunnen erg mooi zijn, en hoeven niet alleen per toeval gemaakt te zijn. Maak gebruik van de zon, het tegenlicht en je creativiteit!

De winnende foto

In het thema silhouetten kwamen veel “schaduw”foto’s binnen. Óok mooi maar wij waren op zoek naar een échte silhouettenfoto. De winnende foto straalt heel veel liefde uit zo met z’n drietjes. Een echte winnaar! Kim van harte gefeliciteerd met je prijs, jij wint een kaartenpakket zodat je nog heel veel leuke post & snailmail kunt versturen!

Silhouet-1

Ingestuurde foto’s

Upload hier je bijzondere silhouetten draagfoto!

Je naam (verplicht)

Je emailadres (verplicht om in te vullen, maar we plaatsen het NIET op de site)

Je Twitteraccount:
@

In welke categorie wil je mee doen? (verplicht)

Upload hier je foto
Let op: je kunt alleen foto's uploaden met het formaat .jpg

  • Blissful Blogging
  • Zoek je een babydrager, peuterdrager of kleuterdrager? Kijk dan eens op Rose and Rebellion.nl voor de mooiste, hipste en meest ergonomische dragers!
  • Dragen & Zo, voor de mooiste draagdoeken en ergonomische dragers.
  • Webwinkel met postkaarten en stickers, o.a. in thema natuurlijk ouderschap / borstvoeding.
  • Draagdoek.nl, officieel dealer van ByKay draagdoeken en accessoires. Maximale geborgenheid, optimaal comfort, onweerstaanbaar vertederend! Veel ouders ontdekten al het gemak en de voordelen van het dragen van hun kindje in een draagdoek: het stillen van huidhonger van je baby, een positieve invloed op de motorische en sociaal emotionele ontwikkeling van je baby en je kindje lekker dicht bij je: met een draagdoek van draagdoek.nl geef je je kindje vanaf dag 1 het allerbeste!
  • Gezinsbeurs, bewust natuurlijk van kinderwens tot minimens.
  • Wil jij ook adverteren op www.durftedragen.nl?