Vervoer

Hoe verplaats jij je het liefst als je je kindje draagt? Te voet, met de bus of trein? Of als je in een grote stad bent, misschien wel met de metro of tram? Roltrappen, meters en meters de grond in. Geen probleem met een draagdoek of ergonomische drager! Boze blikken omdat je kinderwagen niet in de bus of metro past? Zul je ook niet meemaken! Wat vind jij de voordelen van dragen als je jezelf verplaatst? Of vervoer je jezelf en je kindje in de draagdoek wel eens op een unieke manier?  Laat het zien in deze categorie Vervoer!

De winnende foto

Trein, bus, vliegtuig, metro, stoomtrein, tram, boot, auto, scootmobiel, fiets, benenwagen, mama-trein…… je kunt het zo gek niet bedenken of het zat bij de ingezonden foto’s! Érg leuk. De winnende foto vonden wij super trendy! En met onze voorliefde voor mooie auto’s had deze mama dus een streepje voor. Omdat er -helaas- nog steeds mensen zijn die bij dragen in draagdoeken aan Afrika denken  willen wij met deze foto laten zien; Afrika? Nee joh! Dragen is hartstikke hip en helemaal van deze tijd! Deze mama verplaatst zich het liefst per Porsche, al was de titel van de foto ‘Sadly not my car’ 😉

Michelle van harte gefeliciteerd! Jij wint een Bondolino en we hopen dat je daar heel veel plezier van gaat hebben!  

Vervoer

Ingestuurde foto’s

Upload hier je leukste draagfoto in het vervoer!

Je naam (verplicht)

Je emailadres (verplicht om in te vullen, maar we plaatsen het NIET op de site)

Je Twitteraccount:
@

In welke categorie wil je mee doen? (verplicht)

Upload hier je foto
Let op: je kunt alleen foto's uploaden met het formaat .jpg

  • Blissful Blogging
  • Zoek je een babydrager, peuterdrager of kleuterdrager? Kijk dan eens op Rose and Rebellion.nl voor de mooiste, hipste en meest ergonomische dragers!
  • Dragen & Zo, voor de mooiste draagdoeken en ergonomische dragers.
  • Webwinkel met postkaarten en stickers, o.a. in thema natuurlijk ouderschap / borstvoeding.
  • Draagdoek.nl, officieel dealer van ByKay draagdoeken en accessoires. Maximale geborgenheid, optimaal comfort, onweerstaanbaar vertederend! Veel ouders ontdekten al het gemak en de voordelen van het dragen van hun kindje in een draagdoek: het stillen van huidhonger van je baby, een positieve invloed op de motorische en sociaal emotionele ontwikkeling van je baby en je kindje lekker dicht bij je: met een draagdoek van draagdoek.nl geef je je kindje vanaf dag 1 het allerbeste!
  • Gezinsbeurs, bewust natuurlijk van kinderwens tot minimens.
  • Wil jij ook adverteren op www.durftedragen.nl?