Water

Brr, wat is het water soms toch koud. Gelukkig kun je met een Aquacarrier gezellig samen en warmer het water in. Wat is er nu perfecter voor een draagfoto? Ben je nu niet in het bezit van zo’n ‘waterdraagdoek’, kun je nog steeds superleuke draagoto’s maken met water. Dragen in een weerspiegeling, in de regen, bij een fontein, aan het strand of aan een meertje. Water is overal, vast genoeg voor je foto!

De winnende foto in het thema water

Zoveel mooie foto’s in het thema water! Deze foto laat zien hoe ontzettend handig een draagdoek is. Met je kindje in de kinderwagen had je dit namelijk nóóit kunnen doen! Hedwych gefeliciteerd, jij wint een Rubens Barn knuffel voor jouw dochter!
Dragen over water

Ingestuurde foto’s

Upload hier een spetterende water draagfoto!

Je naam (verplicht)

Je emailadres (verplicht om in te vullen, maar we plaatsen het NIET op de site)

Je Twitteraccount:
@

In welke categorie wil je mee doen? (verplicht)

Upload hier je foto
Let op: je kunt alleen foto's uploaden met het formaat .jpg

  • Blissful Blogging
  • Zoek je een babydrager, peuterdrager of kleuterdrager? Kijk dan eens op Rose and Rebellion.nl voor de mooiste, hipste en meest ergonomische dragers!
  • Dragen & Zo, voor de mooiste draagdoeken en ergonomische dragers.
  • Webwinkel met postkaarten en stickers, o.a. in thema natuurlijk ouderschap / borstvoeding.
  • Draagdoek.nl, officieel dealer van ByKay draagdoeken en accessoires. Maximale geborgenheid, optimaal comfort, onweerstaanbaar vertederend! Veel ouders ontdekten al het gemak en de voordelen van het dragen van hun kindje in een draagdoek: het stillen van huidhonger van je baby, een positieve invloed op de motorische en sociaal emotionele ontwikkeling van je baby en je kindje lekker dicht bij je: met een draagdoek van draagdoek.nl geef je je kindje vanaf dag 1 het allerbeste!
  • Gezinsbeurs, bewust natuurlijk van kinderwens tot minimens.
  • Wil jij ook adverteren op www.durftedragen.nl?